Åpning av STRIKK 2017

I går var jeg sammen med min søster på Hadeland Glassverk for å være med på åpnngen av

STRIKK 2017 . Vi ble ikke skuffet ! Allerede mange timer føre åpningen stod det lang kø for å komme inn.

 

Selve åpningen ble foretatt av  strikkedesigner Kari Hestnes som også fikk prisen for årets designer 2017.Hun er også en av designerne som har utstilling.

 

Når vi entret lokalet så gikk vi inn i en verden full av vakre design og farger ! Her er det noe for alle og enhver…Det var mange av etablerte strikkedesignere som hadde utstilling som Linda Marveg,Kari Hestnes,Sidsel Høvik og Nina Granlund Sæther. Utstillingen hadde også noen nye designere som Tina Hauglund ala Strikkezilla og Søstrene Sandvik.

 

 

og en installasjon :

 

Vi fikk tilogmed prøvd oss på chunky strikk

 

Etter og ha fått masse inspirasjon i form av plagg og farger så kom vi til markedet hvor vi kunne kjøpe oss garn til å sette denne inspirasjonen ut i livet.Det er tilogmed laget en egen festivalkofte til STRIKK 2017.

 

 

Avslutningen på dagen var en catwalk med mange av designerens strikkeplagg satt sammen av Makeløs. Her fikk vi en eksplosjon av farger og nye ideer…..

 

Det var en meget hyggelig lørdagstur. Jeg håper at så mange som mulig tar turen til Hadeland Glassverk frem til 29 oktober 2017. Da kan det hende at det også blir STRIKK 2018 ….

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *