Bruk av kalendere på strikkeportalen

BRUK AV KALENDERNE VÅRE

 

 

 

 

Strikkeportalen har laget 5 forskjellige kalendere som ligger til venstre i topplinjen på portalen. Kalenderen viser enten måned,uke eller dag. Den kan også vise hendelsene som en liste.

Her legger jeg inn alle hendelser jeg finner av festivaler,treff,markeder,messer og kurs . Jeg har samlet alle hendelsene i kalenderen som heter alle. Hver kalender har 9 kategorier i forskjellige farger . Trykker du på f.eks  kategorien strikkefestivaler med rød farge  så vises bare strikkefestivalene denne måneden .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her på strikkeportalen så har vi også fått mange internasjonale følgere så derfor har jeg delt opp hendelsene slik at alle norske blir også registret i kalenderen Norge, alle svenske i kalenderen Sverige og alle danske i kalenderen Danmark. Resten av de internasjonale blir registret i kalenderen resten av verden. 

Jeg oppdaterer kalenderne i desember/januar for våren og juli/august  for høsten, men får jeg tips eller finner en ny hendelse så legger jeg den inn fortløpende. Kalenderne er til ditt bruk hvis du vil planlegge fremover hvilke hendelser du vil ta del i eller skal på ferie og vil treffe andre som har din interesse ! Til dere som arrangerer treff og festivaler så er den også nyttig for å se hva som foregår på den tiden dere skal ha arrangementet.

 

 

                                              Innleggs Kategorier

 

 

Jeg lager kategorier for hver type hendelse som festivaler,treff,messer,markeder og kurs.Under kategorien festivaler så deler jeg opp i norske,svenske ,danske og andre.Så her kan du lete opp innlegg som jeg har skrevet om hendelser som kategorien tilsier.Du bruker funksjonen SØK på høyre side.

 

 

 

 

                                                         Innlegg

 

 

 

Jeg prøver å skrive om en hendelse eller aktivitet pr.dag .Noen ganger er det flere innlegg og noen ganger kan det gå en dag imellom.Det kan være en festival,en messe/marked eller ett treff eller kurs som foregår om noen dager eller måneder. I kalenderen legger jeg link til hjemmesiden til hendelsen slik at du kan få mere informasjon hvis du vil. Innleggene legges på Facebook og Twitter hver dag.Begge steder heter vi strikkeportalen.no hvis du vil legge oss til !

                                      Instagram og snapchat

Når jeg selv deltar på festivaler,treff eller kurs så kommer jeg til å bruke instagram og snapchat slik at du får en innblikk i hvordan det var. Legg gjerne ut bilder og videoer med hashtag # strikkeportalen så får vi også ta del i hva du opplever på slike hendelser !

På instagram heter vi strikkeportalen.no og på snapchat heter vi strikkeportalen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *