Craft Hobby Stitch International CHSI messe

CHSI messe i Birmingham UK

Helgen 17 til 19 februar 2017 arrangeres CHSI messen i Birmingham UK.

 Messen er en av Europas største innen håndverkindustrien og foregår i NEC hallene i Birmingham UK. Her samles håndtverkbransjen hvert år og viser frem de nyeste produktene. Det er over 200 utstillere fra hele verden , de har ekslusive messetilbud til deg. Utstillerene lager også ett fantastisk moteshow med de beste produktene på catwalken ! I tillegg er det mange kreative workshops for deg.

 

 

British Craft Award

 

 

 

 

Messen inneholder også kåringen av 5 priser innen British Craft Award.Her kan britene stemme på sine designere,bloggere eller butikk/nettbutikk

om hvem de synes er best dette året.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                             NEC

 

 

 

 

Messen foregår som sagt i NEC.

Det nasjonale utstillingssenter (National Exhibition Centre, NEC) ligger i Solihull, nær Birmingham i det sentrale England. Senteret er det syvende største utstillingssenter i Europa, og ligger strategisk plassert ved motorveien M42, Birmingham internasjonale flyplass og Birminghams sentrale jernbanestasjon.

Komplekset består av 20 haller som kan brukes separat eller sammen, samt NEC-arenaen, som brukes til store konserter. Tilsammen har utstillingssenteret og arenaen omkring 4 millioner besøkende pr. år.

Planene om bygging ble godkjent av miljøministeren i november 1971, og senteret ble åpnet av dronning Lisabeth II i februar 1976, da med 89 000 kvm utstillingsplass. 3 haller ble lagt til i 1998, slik at arealet ble 125 000 m²; 4 haller i 1993 med 158 000 m² og til slutt 4 haller til i 1998, åpnet av neil Kinnock. Det nåværende gulvarealet er 190 000 m². Hele anlegget dekker omkring 3 kvkm.

 

Hvis man planlegger og reise til denne messen så har jeg kjapt funnet frem til hva det koster med overnattning og reise.

 

Boende

 

 

For hotell i nærheten av NEC ligger priser på 2 døgn fra kr 1400 fortiden se www.booking.com.

Reise

En flyreise fra Oslo Gardemoen til Birmingham t/r fredag 17 til søndag 19 februar 2017 ligger på ca 3000 kr fortiden. Da kan det komme til ekstra gebyrer og du må ha ett flybytte.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *