Den glade sau ved Dorthe Kristiansen LUKE 1

Den glade sau

 

 

Den Glade Sau er Dorthes  firma på Dokka( Stor gaten 51) som driver med alt innen ull , spinning, strikking og annet håndarbeid. I tillegg leder hun  strikkekafeens venner, en facebook gruppe som i øyeblikket huser ca 6000 medlemmer.

https://www.facebook.com/groups/strikkekafeensvenner/

 

 

Ny butikk på Dokka som åpner i dag 1 desember

 

Om sommeren plantefarger og syre farger Dorthe  garn, og om vinteren er det strikking, hekling og sying og spinning som er aktivitetene.

 Dorthe har holdt til hjemme frem til nå, men har nå fått sjansen til å åpne en bitte liten butikk. Den åpner i dag 1 desember og her skal hun selge i kommisjon for andre håndarbeidsglade mennesker. Hun får varer fra hele landet og for henne er det viktig at dette er kvalitets varer.

I tillegg skal hun også selvfølgelig selge egne produkter. Hos Dorthe får man kjøpt de fineste gaver både til barn og voksne.

Dorthe  har brukt de siste par år til å reise rundt og skaffe seg et nettverk av strikke glade damer. Derfor har hun leverandører fra hele landet.

Facebooksiden Den glade sau

Det er  også mulig å kjøpe over nett fra facebook siden hennes.

https://www.facebook.com/dorthedengladesau/?pnref=lhc

 

 

Dorthe er opptatt av å kunne gi kunnskap videre til neste generasjon. Dette gjelder spesielt bearbeiding av ull og spinning. Hun har også en stor kjærlighet til norsk ull som hun fremsnakker  så ofte hun har muligheten.

 De siste 2 år  har hun også vært ute å hatt foredrag om farging, norsk ull, spinning og gleden ved å være kreativ.

Dorthe gir bort som gevinst:

Ett hespe  håndspunnet gotlandsull

Ett hespe håndspunnet saueull farget med bark

 

 

 

TREKNINGEN

Hvis du vil være med på trekningen av disse premiene må du like innlegget her på Strikkeportalen og legge igjen en kommentar.Første gang du er med må du også sende din epost adresse til vår mail anne@strikkeportalen.no slik at vi kan kontakte deg om du er så heldig å vinne ! Vi ønsker også gjerne at du deler innlegget  på siden din eller like facebook siden vår Strikkeportalen.no.

Altså

1 Like innlegget

2  Kommentere innlegget

3 Sende din epost hvis du ikke allerede har gjort det

Fristen for å være med på dagens konkurranse er kl. 00.00 i dag. I morgen foretar vi trekning av alle de som har likt og kommentert dagens innlegg her på Strikkeportalen( og sendt oss sin epost ). Vi skriver så på portalen hvem som har vært så heldig å vinne dagens premier !

LYKKE TIL  !!

 

39 comments on “Den glade sau ved Dorthe Kristiansen LUKE 1

 1. Randi Fjeldså

  Ja takk. Fantastisk arbeid den dama gjør. Vil veldig gjerne prøvd det garnet. Inspirerende arbeid

  Reply
 2. Lene B. K. Devik

  Så flotte farger på garnet te Dorthe. Har vært så heldig og fått hilse på hu Dorthe da hu var en tur her i Haugesund på en strikkekafe

  Reply
 3. Monica Karin

  Så flott garn
  Jeg prøver gjerne adventslykken.
  Endelig er Desember her og årets Strikkepirtsken julekalender, den var så kjekk i fjor at har gledet meg til i år.
  Ha en flott adventstid alle sammen.

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *