Design by me 2017

Design by me

 

Helgen 22 til 24 september 2017 arrangeres håndverkmessen Design by me for aller første gang på varemessen i Lillestrøm.Messen er åpen fredag kl 11-20, lørdag kl 10-17 og søndag kl 11-16. Inngangsbillett for en dag voksen er kr 120 hvis man kjøper den på nett føre messen.og kr 150 ved inngangen.

Pr i dag er det meldt seg 70 utstillere og det er førtsatt noen plasser igjen.

Her er noen av strikke relaterte events på messen:

Bryt mønsteret ditt – lær om strikking av Arne & Carlos

 

Møt designerduoen og de verdenskjente strikkerne Arne & Carlos på Design By Me.

Duoen består av norske Arne Nerjordet og svenske Carlos Zachrison. Sammen har de skapt merkevaren Arne & Carlos og gitt ut ikke mindre enn 9 bøker med strikkeoppskrifter og inspirasjon. Til høsten kommer bok nr. 10.

Noe av det som kjennetegner deres særegne stil er at de tar utgangspunkt i tradisjonelle mønstre, gir de et moderne uttrykk og setter de inn i nye sammenhenger.

På Design By Me kan du høre Arne & Carlos på scenen alle dager eller møte de på standen deres. Hvem vet, kanskje du kan lære noen tips og triks av de? Kjøp billett til Design By Me her »

Når vi kontaktet strikkerduoen angående Design By Me var det ingen tvil om at de ville delta.
“Klart vi er med – en slik messe trenger Norge. Vi sees på Design By Me.”ARNE & CARLOS

Bryt mønsteret ditt – lær om farger av Dagny Thurmann-Moe

 

Hva er farger, hvorfor trenger vi dem, og hva bruker vi dem til?

Dagny Thurmann-Moe eller Farge Dagny som hun også er kjent som ønsker seg en fargerevolusjon. Hun vil ta oss bort fra det hun kaller de grusomme grå, til en mer fargerik tilværelse. Fordi farger er bra for oss.

Nylig ga hun ut boken «Farger til folket!» hvor hun viser oss hvordan Norge har gått fra å være fargerikt og fullt av inntrykk, til å bli et landskap i grått og hvitt, og hvordan vi kan bevege oss tilbake mot det fargerike.

Hør Dagny snakke om farger daglig 22.-24. september under Design By Me.

Bryt mønsteret ditt – bli inspirert av Rauma Ullvarefabrikk

 

Rauma Ull med sine kjente kvalitetsmerker PT Garn og Raumagarn, deltar som utstiller på Design By Me. Sammen med en av deres store forhandlere i Oslo-området, Nøstet Mitt, lager de en stand hvor de vil vise hele spekteret av sine produkter.

«Vi gleder oss til å møte alle de strikkeglade kundene på Design By Me» sier markedssjef Erling Digernes i Rauma Ullvarefabrikk – som også er glad for at det blir et stort samlende arrangement i Norge ala det man har hatt i Sverige og Danmark i en årrekke.

 

Overnattning

Det finnes flere hoteller i Lillestrøm og pr i dag så ligger to netter på ett 3 stjernes hotell på kr 2800 og oppover.

Hvis man vil bo i Oslo som er ett kvarters togtur fra Lillestrøm så ligger prisen på samme type hotell og netter på kr 1900 og oppover.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *