Edinburgh Yarn Festival 2017

Edinburgh Yarn Festival

 

Edinburgh Yarn Festival 2017 arrangeres i Ediburgh Corn Exhange rett utenfor Edinburgh sentrum 10 til 11 mars 2017.

Festivalen har alt som skal til markedsplass,aktiviteter og workshops. Workshopene er utsolgt, men det er fortsatt mye å

gjøre og se på under festivalen. Festivalen fokuserer mye på håndstrikk, men har også innslag av hekling,spinning,toving og

veving ! Billetene koster 12 pund pr. dag og festivalen er åpen fra kl 10-17.30  på fredag og kl 10-17.00på lørdag.

 

 

 

 

 

Blacker Yarn Pocast Lounge

 

 

Bli med Louise av KnitBritish og Sonja av Blacker Garn for en morsom 2-dagers program med morsomme aktiviteter.

Podcast Lounge vil være åpen på begge dager av festivalen (10. og 11 mars 2017) fra kl 10 

Edinburgh Corn Exhange

The Edinburgh Corn Exchange er en messehall for konferanse, selskapslokaler, bryllup, sport og livemusikk i forstaden til Edinburgh Skottland.

Den maksimale middag kapasitet til byggningen er 1000 gjester og til messer og konserter 3000 deltagere. 

 

 

Edinburgh

 

 

Edinburgh er en liten storby, velegnet for spaserturer, og ligger vakkert til på sørbredden av fjorden Firth of Forth.Byen med de sju høydene preges naturligvis av Edinburgh Castle, som nest etter Tower er Storbritannias best besøkte turistattraksjon.

Ved inngangen på Castle Esplanade finner den verdensberømte Edinburg Military Tattoo sted tre uker i august hvert år. Her begynner også byensviktigste gågate, The Royal Mile.

 

 

 

 

Gaten går tvers igjennom Old Town, og slutter ved The Palace of Holyroodhouse, som en gang var Mary Queen of Scots’ hjem, og som nå er den britiske kongefamiliens offisielle skotske residens.New Town ble anlagt på 1700-tallet, ettersom den gamle byen var blitt så skitten at den var helsefarlig.

Nå for tiden anses bygningene ved Princes Street, George Street og Queen Street for å være det største og best bevarte eksemplet på georgiansk arkitektur i hele Europa.

 

 

 

 

 

 

Festivalen er en årlig festival og hvis du ikke har anledning til å dra i år så kan du begynne planleggingen til neste år.Følg med på Strikkeportalens kalendere så legger jeg inn datoen for neste år så fort jeg finner den. Hvis du tenker på å dr dette året så har jeg fort funnet noen priser for overnattninge og reise pr. i dag.

 

BOENDE

 

 

2 netter i ett 3 stjernes hotell midt i Edinburgh sentrum ligger pr.dag på ca 1500 kr og oppover.

Se www.booking.com

 

REISE

 

 

 

En flyreise fra Oslo til Edinburgh t/r koster pr.idag ca 2200 kr med en mellomlanding. Ekstra gebyrer kan komme til. se www.norwegian.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *