Edinburgh Yarn Festival 2018

      2 kommentarer til Edinburgh Yarn Festival 2018

Edinburgh Yarn Festival

Edinburgh Yarn Festival 2018 arrangeres i Ediburgh Corn Exhange rett utenfor Edinburgh sentrum 15 til 17 mars 2018.

Festivalen har alt som skal til markedsplass,aktiviteter og workshops. Workshopene er utsolgt, men det er fortsatt mye å gjøre og se på under festivalen. Festivalen fokuserer mye på håndstrikk, men har også innslag av hekling,spinning,toving og veving !

Billetene koster 15 pund pr. dag og festivalen er åpen fra kl 10-17.30  på fredag og kl 10-17.00på lørdag.

Blacker Yarn Pocast Lounge

 

Bli med Louise av KnitBritish  for en morsom 2-dagers program med morsomme aktiviteter.

Podcast Lounge vil være åpen alle dager av festivalen fra kl 10 

 

Edinburgh Corn Exhange

 

 

The Edinburgh Corn Exchange er en messehall for konferanse, selskapslokaler, bryllup, sport og livemusikk i forstaden til Edinburgh Skottland.

Den maksimale middag kapasitet til byggningen er 1000 gjester og til messer og konserter 3000 deltagere. 

Edinburgh er en liten storby, velegnet for spaserturer, og ligger vakkert til på sørbredden av fjorden Firth of Forth.Byen med de sju høydene preges naturligvis av Edinburgh Castle, som nest etter Tower er Storbritannias best besøkte turistattraksjon.

Ved inngangen på Castle Esplanade finner den verdensberømte Edinburg Military Tattoo sted tre uker i august hvert år. Her begynner også byensviktigste gågate, The Royal Mile.

 

 

 

Edinburgh

 

 

Gaten går tvers igjennom Old Town, og slutter ved The Palace of Holyroodhouse, som en gang var Mary Queen of Scots’ hjem, og som nå er den britiske kongefamiliens offisielle skotske residens.New Town ble anlagt på 1700-tallet, ettersom den gamle byen var blitt så skitten at den var helsefarlig.

Nå for tiden anses bygningene ved Princes Street, George Street og Queen Street for å være det største og best bevarte eksemplet på georgiansk arkitektur i hele Europa.

Venninnetur neste år ?

 

 

Festivalen er en årlig festival og hvis du ikke har anledning til å dra i år så kan du begynne planleggingen til neste år.Følg med på Strikkeportalens kalendere så legger jeg inn datoen for neste år så fort jeg finner den.

 

I år arrangerer Reisecompaniet en tur og jeg at det er mange andre norske som skal ta turen til Edinburgh i år.Hva med en venninnetur neste år ?

2 comments on “Edinburgh Yarn Festival 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *