Jyvaskyla Summer Knit Festival 2017

Jyvaskyla Summer Knit Festival 2017

Festivalen blir arrangerert i byen Jyvaskyla 6 til 9 juli 2017.Her blir det party, foredrag,

workshop og salg av strikkeprodukter.

PARTY

 

Strikkefestivalen  ville ikke være komplett uten en fest! I sommer holdes festen fredag ​​6 juli, på Ainola. Det er en gammel dansesal nær sentrum. BILLETTER ER TILGJENGELIG DEN 4. MAJ 2017.

Billett til festen er 12 euro.Billett til festen med cruise er 20 euro.Dørene er åpne fra kl. 18.00. Vi tilbyr deg en avslappet atmosfære, hvor du kan bli kjent med nye mennesker og ha det bra med venner.

Programmet er innholdsrikt, men vi vil også at du skal ha tid til å snakke, strikke og le sammen med andre. Ainola har et innendørs rom, samt en flott plen hvor man kan  prate i fred. Våre workshopholdere er velkommen til å selge sine varer, og  Jyvaskyla Summer Knit vil også selge sine egne varer.

Som nevnt har vi ett innholdsrikt program og  Jonna Hietala, som er kjent for Laine Magazine, skal intervjue våre workshopsholdere og salgsbodsholdere for at vi skal bli bedre kjent med de.  Ann Myhre vil også fortelle oss hvordan det er å være en strikke designer i Norge.

Vi har en dj som  underholdender oss og en lokal gatenrestaurant Taikuri kommer for å lage deilig mat. De serverer kun brus da de ikke kan  servere alkohol , men du er velkommen til å ta med deg din egen  hvis du ønsker. Ta med kontanter,, fordi det finnes ingen bankterminal. Programmet er ikke spikret, og vi vil informere deg når det er ferdig.

Du bør fortsatt kjøpe billetten på forhånd, siden de er begrensede! Billetter selges via ZUPticket. Hvis det ikke blir utsolgt ,  så er det billetter tilgjengelig ved inngangen på Ainola  fra kl. 18.00. Vi selger også billetter med transport til festen. Et cruiseskip m / s Satu vil ta passasjerer fra Alba-dokken, skipet bruker  30 min. Cruiset strater  i Jyväsjärvi og ankommer til Ainola dekk kl 18:30. Disse billettene er begrenset til 30 billetter.

HVORDAN KOMMER DU TIL AINOLA?

Du kan komme med bil, taxi, lokal buss eller gå. Avstanden fra sentrum er 2,2 km.  Hvis været er nydelig (som vi har bestilt) kan du også vurdere å gå langs den lange ruten via Alba-stranden eller broen Mattilanniem

 

 

PROGRAM

kurssiaikataulu6_7_

kurssiaikataulu7_7_

kurssiaikataulu8_7_

 

kurssiaikataulu9_7_-kopi

OVERNATTNING

Pr i dag så koster det fra kr 1700 og oppover for 3 netter på ett bra hotell se www.booking.no

REISE

Pr i dag får man en flyreise fra Oslo til Jyvaskyla for ca kr 2000. Da kan det tilkome ekstra gebyrer

se www.skyscanner.no

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *