Kashmina Knit It er LUKE 14 i julekalenderen.

      41 kommentarer til Kashmina Knit It er LUKE 14 i julekalenderen.

KASHMINA KNIT IT

ET NYTT NORSK GARNMERKE SOM LAGER GARN I 100 PROSENT REN KASHMIRULL.

 

 

Kashmina er en norsk gründerbedrift som har spesialisert seg på design og garn i ull fra kashmirgeiter. De designer klær og produserer garn i samme kvalitet og samme farger – alt i 100% ren kashmirull.Kashmina holder til i Drøbak.

Deres ull kommer fra Indre Mongolia. De frakter ullen til deres fabrikk i nord Kina i et område som (faktisk) kalles Cashmere County. I fabrikken vaskes ullen godt, før den spinnes, farges og pakkes i 50 grams garnbunter. Derfra fraktes garnet til Beijing og flys hjem til Norge og Drøbak.

 

DE HAR TO TYPER GARN: 

 

4-TRÅDET – som er 4 tynne kashmirtråder spunnet sammen for å lage en tykkere tråd. 4-trådet er en svært vanlig og populær tykkelse blant strikkere. Garnet er lett anvendelig, nydelig å holde i og å ha i fanget – og det skaper flott struktur med alle strikketeknikker.Dette garnet strikke du på pinne 3,5 til 5.

8-TRÅDET – som er 8 tynne kashmirtråder spunnet sammen for å lage en tykk tråd, denne tråden er dobbelt så tykk som 4-trådet garn. Dette er et tykt og deilig garn. Det oppleves som unikt å håndtere og den skaper den mest fantastiske kashmirfølelsen.Dette garnet strikker du på pinne 9 til 10.

Garnet kommer foreløpig i seks fantastiske farger som er helt identiske til morsselskapet Kashminas (kashmina,no) bestselgende og spesialutviklede fargenyanser: gammelrosa, pudderrosa, grå, mørk grå, beige og armygrønn.

Nytt garnmerke

 

 «Det siste året har vi jobbet på spreng for å kunne starte vårt eget garnmerke,som vi endelig  lansert juni 2017. Vi liker å overraske og tenke nytt og har et ønske om å dele den unike følelsen som ekte kashmirull gir til alle strikkeglade i Norge. Tilbakemeldingene fra det norske strikkemiljøet har vært overveldende » sier Monica Bergem, grunnlegger, designer og daglig leder av Kashmina.  

 Kashmina utvikler egne mønstre på strikkeplagg for både liten og stor – spesialdesignet og utviklet for kashmirgarn.

 Alle Kashminas mønstre er gratis. «Vi forsøker å jobbe oss inn i markedet, det er viktig for oss at folk forstår at kashmirgarnet er et unikt produkt og ikke minst at den prisen vi selger den til er fantastisk god, sammenlignet med alt annet kashmirgarn på markedet», sier Monica Bergem. «Dette er mulig for oss, siden vi har spesialisert oss i denne nisjen og siden vi kun driver onlinesalg».
 


 
Du er hjertelig velkommen til å ta en titt på både farger og våre spesialdesignede mønstre på:
www.kashmina-knitit.com

 

 

sosiale mediaer

Nettbutikk      https://www.kashmina-knit-it.com/

Facebook       https://www.facebook.com/kashminaknitit/

Instagram      @kashminaknitit

 

 

 

Kashmina Knit It gir bort i premie :

To  50 gr. nøster av Kashmina Knit It garn i valgfri farge til en person

To  50 gr. nøster av Kashmina Knit It garn i valgfri farge til en person

 

 

TREKNINGEN

Hvis du vil være med på trekningen av disse premiene må du like innlegget her på Strikkeportalen og legge igjen en kommentar.Første gang du er med må du også sende din epost adresse til vår mail anne@strikkeportalen.no slik at vi kan kontakte deg om du er så heldig å vinne ! Vi ønsker også gjerne at du deler innlegget  på siden din eller like facebook siden vår Strikkeportalen.no.

Altså

1 Like innlegget

2  Kommentere innlegget

3 Sende din epost hvis du ikke allerede har gjort det

Fristen for å være med på dagens konkurranse er kl. 00.00 i dag. I morgen foretar vi trekning av alle de som har likt og kommentert dagens innlegg  her på Strikkeportalen( og sendt oss sin epost ). Vi skriver så på portalen hvem som har vært så heldig å vinne dagens premier !

Lik gjerne vår facebookside hvis du ikke allerede har gjort det.

LYKKE TIL !

41 comments on “Kashmina Knit It er LUKE 14 i julekalenderen.

 1. Gry Zachariassen

  ser frem til Første lønning på nyåret, for da skal jeg kjøpe garnet og prøve det😉 Har hørt så mye om Kashmir at det er deilig og mykt å bruke 😍😁 Så Flott at dere har Gratis oppskrifter 👍🏻❤️

  Reply
 2. Monica Karin

  Høres ut som
  Ett fantastisk garn.
  Prøver lykken og håper jeg kan få
  Prøve garnet.

  Ha en flott adventstid videre.

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *