Knitwork København 2017

Knitwork 17

 

 

Det er tredje året det holdes strikkefestivalen Knitwork i København. Knitwork strikking og hekle Festival arrangeres i indre by Cultural Center.I år har de utvidet navnet litt for å understreke at Knitwork er ett nettverk med garn!

Workshops

Workshops tilbudet er like omfattende som i tidligere år pluss mange nye tilbud. Knitwork har både danske, svenske og engelske lærere på årets program, kjente og nye workshops emner. I år vil det være en rekke interessante foredrag som er i ferd med å falle på plass.

Knitwork lue

 

Årets knitwork lue er en hyllest til Bente Geil, som i år feirer 10-års jubileum. Luen er inspirert av jubileumssjalet sammendraget, og oppskriften er gratis. Har du lyst til å strikke lue, har du også muligheten til å være med i trekningen av en premie. Finne oppskriften og mer informasjon om tombola på strikkeprodukter på festivalens nettside www.knitwork.dk.

Stands

Området med stand vil bare være i de to store haller, og som vanlig vil det være sittegrupper med plass til strikkekos (eller annet håndarbeid man har med seg). Utstillere er oppfordret til å ha med seg nyheter, så det vil være nok av muligheter til å bli inspirert og kjøpe garn til nye prosjekter.

De legger den aller siste hånd på workshops programmet, og så snart den er klar, vil det være mulig å kjøpe billetter til årets København strikking hendelse: Knitwork17.

Overnattning

Ett tre stjernes hotell i fra fredag 29 september til søndag 1 oktober ligger fortiden på kr 2000 og oppover.

Reise

 

 

Norwegian har flyreise fra Oslo til København fortiden fra kr 1400. Det kan forekomme ekstra gebyrer se www.norwegian.no. Man kan også ta danskebåten DFDS fra Oslo til København tur retur .Fortiden ligger prisen for 2 voksne og en bil på ca kr 2800 inkludert lugar. Det går også buss fra Oslo til København, og her ligger prisen på kr 249×2 = 500 for tur retur København.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *