Lillerilledesign ved Vilde Sørdal LUKE 8

      42 kommentarer til Lillerilledesign ved Vilde Sørdal LUKE 8

Lillrilledesign

 

Vilde Sofie Sørdal er kvinnen bak håndfargeriet Lillerilledesign. Hun er 27 år og mamma til to barn. Hun er utdannet  sivilingenør med master i nanoteknologi, men tok steget ut å startet egen business etter andre mammapermisjon.

Lidenskap for strikking og fiber

 

Vilde er lidenskaplig opptatt av strikking og fiber. Hun har opptatt av å lage egne ting samt tegne og farge. Hun vil gjerne lage magisk fint håndfarget garn. A YARN TO DYE FOR ! og det synes jeg hun har lykkes godt med.

Vilde har tatt noen kunstkurs og begynte å designe sine egne strikkemønstre etter den første mammapermisjonen. Hun ville lage sine egne designet strikkeplagg til sine barn,

og nå lager hun strikkeoppskrifter til både barn og voksne.

Håndfargeriet

 

Vilde driver for seg selv med litt hjelp av sin bestemor og noen gode naboer enkelte ganger. Farging av garn kan være en fysisk tung jobb, men hun trives kjempegodt. Hun mener at hun var heldig som traff markedet godt da hun begynte sin business for fullt på vårparten. Interessen for håndfarget garn har eksplodert dette året og mange oppdaget Vildes flotte garn som hun solgte på Instagram.

Vilde er takknemlig for de gode tilbakemeldingene og annerkjennelsen hun får fra sosiale media.

Hun produserer garn og har såkalt garnslipp på en spesifikk tid og dato. Garnslippene annonseres på hennes instagramprofil, facebookside , nyhetsbrev og bloggen !

Hun selger også garnet sitt gjennom Norwegian Spirit strikk & garn i Bergen.

 

 

Hun er å finne på :

nettside http://www.lillerilledesign.com

instagram @lillerilledesign

facebook https://www.facebook.com/lillerilledesign/

raverly  lillerilledesign/vildesordal

 

Vilde gir bort i premie

 

Oppskrift på julestrømpe til en person

Håndfarget garn fra lillerilledesign

 

TREKNINGEN

Hvis du vil være med på trekningen av disse premiene må du like innlegget her på Strikkeportalen og legge igjen en kommentar.Første gang du er med må du også sende din epost adresse til vår mail anne@strikkeportalen.no slik at vi kan kontakte deg om du er så heldig å vinne ! Vi ønsker også gjerne at du deler innlegget  på siden din eller like facebook siden vår Strikkeportalen.no.

Altså

1 Like innlegget

2  Kommentere innlegget

3 Sende din epost hvis du ikke allerede har gjort det

Fristen for å være med på dagens konkurranse er kl. 00.00 i dag. I morgen foretar vi trekning av alle de som har likt og kommentert dagens innlegg  her på Strikkeportalen( og sendt oss sin epost ). Vi skriver så på portalen hvem som har vært så heldig å vinne dagens premier !

LYKKE TIL !

 

42 comments on “Lillerilledesign ved Vilde Sørdal LUKE 8

  1. Randi Fjeldså

    Ja takk har veldig lyst til å vinne denne premien. Har aldri hatt håndfarget garn, men hører masse skryt om det.

    Reply
  2. Kristin Ålerød

    Jeg så garnet til Lille Rille i Fredrikstad og var lei meg for at garnkjøpbudsjettet var brukt opp 🤤Nydelig garn i gode kvaliteter er det sikkert og visst 😊

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *