LUKE NR 13 NØSTET MITT Strikkebutikk kjede med 4 butikker.

                                                   NØSTET MITT

nostet-mitt

 

 

 

nostet-mitt-lambertseter

Nøstet mitt består av fire butikker på forskjellige kjøpesenter i Oslo og Omegn. Det er Ski storsenter,Lambertseter senter,Tveita senter og Storo storsenter.

De fører garn i mange farger og nyanser fra kjente garnprodusenter som Artesano, BC Garn, Bergere de France, Cewec, Dale, Du Store Alpakka,Hjelmtvedt, Kauni, Marks og Kattens, Permin, PTdesign, Rowan, Sandnes, Rauma og en rekke andre leverandører.

 

 

nostet-mitt-lambertseter-senter

 

 

 

De er også størst på knapper og sytilbehør med over 5000 forskjellige knapper på Storo Storsenter.

Nøste mitt i har blant annet et stort utvalg knapper og øredobber m.m. fra Snella og Petronella på Storo.

 

 

 

 

 

nostet-mitt-strikkekafe

 

Nøste mitt arrangerer også aktiviteter.Aktivitetene skjer normalt i nærheten av våre butikker på Storo, Tveita, Lambertseter eller på Ski storsenter, som for eksempel på personalrommet over Bakerns Kone på Lambertseter senter, Baker Nordby på Tveitasenteret, Jordbærpikene på Storo storsenter eller Al Dente på Ski storsenter

Neste aktivitet er strikkekafe på Jordbærpikene onsdag 21 desember kl 11-13.00.

 

 

 

Mer om Nøstet mitt finner du her ;

http://nostetmitt.no/

https://www.facebook.com/groups/172736341137/?fref=ts

 

Nøste mitt gir bort to garnpakker til den populære Tirill genseren i premie !

 

                                                                    TREKNINGEN

Hvis du vil være med på trekningen av disse  premiene må du like innlegget her på strikkeportalen og legge igjen en kommentar. Første gang du er med må du også sende din epost adresse til vår mail anne@strikkeportalen.no slik at vi kan kontakte deg om du er så heldig å vinne ! Vi ønsker også gjerne at du deler innlegget  på siden din eller like facebook siden vår Strikkeportalen.no.

Altså

1 Like innlegget

2  Kommentere innlegget

3 Sende din epost hvis du ikke allerede har gjort det

Fristen for å være med på dagens trekninger er kl. 00.00 i dag .I morgen foretar vi trekning av alle de som har likt og kommentert dagens innlegg her på Strikkeportalen ( og sendt oss sin epost ). Vi skriver så på portalen hvem som har vært så heldig å vinne dagens premier !

LYKKE TIL

 

 

 

 

 

 

TREKNINGEN

Hvis du vil være med på trekningen av disse premiene må du like innlegget her på Strikkeportalen og legge igjen en kommentar.Første gang du er med må du også sende din epost adresse til vår mail anne@strikkeportalen.no slik at vi kan kontakte deg om du er så heldig å vinne ! Vi ønsker også gjerne at du deler innlegget  på siden din eller like facebook siden vår Strikkeportalen.no.

Altså

1 Like innlegget

2  Kommentere innlegget

3 Sende din epost hvis du ikke allerede har gjort det

Fristen for å være med på dagens konkurranse er kl. 00.00 i dag. I morgen foretar vi trekning av alle de som har likt og kommentert dagens innlegg  her på Strikkeportalen( og sendt oss sin epost ). Vi skriver så på portalen hvem som har vært så heldig å vinne dagens premier !

LYKKE TIL

53 comments on “LUKE NR 13 NØSTET MITT Strikkebutikk kjede med 4 butikker.

 1. Ingrid Brandtzæg

  Må få tatt meg en tur til Nøstet Mitt på Storo, for å sjekke om de har akkurat de hektene jeg vil ha tak i til kofta mi. ☺

  Reply
 2. Marit Brendstuen

  Jeg er alltid innom butikken på Lambertseter når jeg nedover. Kjemposelig butikk med godt utvalg og veldig hjelpsom betjening ????

  Reply
 3. Randi Fjeldså

  Elsker å kikke i forskjellige garnbutikker. Det er en glede av farger, teksturer og alltid hyggelige betjening.
  Veldig kjekt når butikken har variert utvalg av garn. Alt fra det kjente vante garn til ukjent og spennende merker. Alt frister å strikkes, både til barn,mannen og til meg sel og familie og venner og og og ????

  Reply
 4. Gjertrud Lovise Tretteteig

  Når eg ein sjeldan gong er i Oslo med bil prøver eg å få meg ein tur innom butikken på Storo, eit lite garnmekka for ei som bur utafor allfarveg ????

  Reply
 5. Eva Julton Båst

  Jeg har ikke besøkt denne butikken ,men Storo er ikke langt fra meg Jeg er veldig glad i å strikke så det blir spennende å besøke denne butikken .

  Reply
 6. Ellen Andresen

  Nøstet Mitt har veldig godt utvalg, og jeg har fått god service de gangene de har bestilt inn varer spesielt for meg.

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *