LUKE NR 14 Gunn Birgirsdottir – Nettbutikken Birgirsdottir

                                                 GUNN BIRGIRSDOTTIR

gunn-birigitsdottir-sande-avis

 

 

 

 

gunn-biritsdottir-islandsk-strikk

 

Gunn Birgirsdottir driver en nettbutikk som heter Birgirsdottir Ullgarn fra Island.Birgirsdottir er en familiebedrift som ble etablert i 1998 . Den holder til i Sande Vestfold hvor det er lager og kontor. De designer endel av modeller selv, men får også noen oppskrifter  fra Island.

 

De selger islandsk garn som Lett Lopi, Alafossi Lopi, Einband,Kambgarn og Kemba.

 

 

 

 

 

 

 

gunn-birigtsdottri-bok

 

Første strikkebok på norsk med islandske mønster selges også hos Birgirsdottir. Boka inneholder Klassiske islandske strikkeplagg som er trendy som aldri før. Den vakre islandsgensaren er eit eigna plagg i eit røft, nordisk klima. Islandsk strikk er ei bok med kring 60 tradisjonelle, men òg moderne oppskrifter for kvinner, menn og barn. Boka inneheld mange variantar av den klassiske islandske ullgensaren, men også mindre prosjekt som sokkar, vottar og skjerf

 

 

 

 

Her finner du mere informasjon om Birgirsdottir og hennes produkter :

 

http://www.birgirsdottir.no/

https://www.facebook.com/Birgirsdottir-Ull-fra-Island-290471164340894/

 

 Den første premien Birgirsdottir er Pingla en aktivitetsbok for store og små med tips om alt du kan lage av naturmaterialer og gjenbruk. I boken er det oppskrift på å strikke Pingla – vinneren får denne boken + 2 nøster garn til å lage Pingla.

 Den andre premien er en bok som heter Ingen grenser samt nok garn til å strikke en av disse modellene (man kan gjerne velge farger selv).

 

TREKNINGEN

Hvis du vil være med på trekningen av disse premiene må du like innlegget her på Strikkeportalen og legge igjen en kommentar.Første gang du er med må du også sende din epost adresse til vår mail anne@strikkeportalen.no slik at vi kan kontakte deg om du er så heldig å vinne ! Vi ønsker også gjerne at du deler innlegget  på siden din eller like facebook siden vår Strikkeportalen.no.

Altså

1 Like innlegget

2  Kommentere innlegget

3 Sende din epost hvis du ikke allerede har gjort det

Fristen for å være med på dagens konkurranse er kl. 00.00 i dag. I morgen foretar vi trekning av alle de som har likt og kommentert dagens innlegg  her på Strikkeportalen( og sendt oss sin epost ). Vi skriver så på portalen hvem som har vært så heldig å vinne dagens premier !

LYKKE TIL

38 comments on “LUKE NR 14 Gunn Birgirsdottir – Nettbutikken Birgirsdottir

 1. Liv I. Andersen

  Strikket Pingla til eldste barnebarn som gave , samt boken da hun sluttet i barnehagen. Pingla har vært med på mange turer i inn og utland og bærer preg av det. Men det er bare hyggelig. Boken er også flittig i bruk. Satser på at nestemann får en når han er ferdig til skolestart også, men da trenger jeg en bok til. Hadde vært kjekt å vinne en. Ellers så vet jeg jo hvor jeg får tak i den. Utrolig flott service fra Gunn.

  Reply
 2. Monica Karin S

  Oy her var masse flotte oppskrifter 🙂
  Kikket på nettsiden og en slik Islandsk genser er drømmen til meg selv engang 🙂
  Å Rundstrikk er gøy å strikke.
  Så jeg krysser fingrene her og håper 🙂
  Hadde vært kjekt med ett prosjekt nå som julegavene snart er unnagjort 🙂
  Ønsker dere en flott Desember 14 🙂
  Tiden flyr 10 dager igjen til Jul nå 🙂

  Reply
 3. Randi Fjeldså

  Islandske mønster er så flotte. Har en garnpakke med lett lopi som jeg klør i fingrene for å begynne på. Bare gjøre ferdig et par juleprosjekter først, siden det skal være gaver til familien. Så skal jeg kose meg med herlig islandsk garn og nydelige design. Hadde vært midt i blinken å vinne dette. Er medlem i en gruppe her på Facebook med islandsk strikk, åååå det er så mye fint. Må bare vinne topppremien på Lotto først for å få råd til alt jeg vil strikke ????

  Reply
 4. Anne Grete Bjørnsrud

  Da alle strikkeprosjektene til jul nå er ferdig, hadde det vært helt topp å vinne en av pakkene i dag.

  Reply
 5. Liv Hartvigsen

  Dette ser spennende ut, mye flott islandsk strikking. Ønsker veldig at jeg vinner. Kommer nok innom nettbutikk etterhvert. God jul.????????????

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *