OM OSS

LITT OM MEG SELV OG FORMÅLET MED STRIKKEPORTALEN

Jeg har slukt alt som er av strikkerelatert stoff på internett de siste årene. Det er mye strikkestoff der ute , men veldig tidkrevende å lete opp. Da oppstod ideen om å få samlet mye av stoffet på en side. Slik begynte STRIKKEPORTALEN og ta form.

Strikke har kvinner og menn gjort i mange år, men da helst for seg selv i sin egen stue. Nå kan vi alle samles på strikkekafeer, treff, festivaler og turer og få kjenne på gleden i å ha en lik interesse! Så det er tre ting jeg ønsker å oppnå med STRIKKEPORTALEN:

Samle mest mulig informasjon av kurs, treff, festivaler og turer (reiser), slik at det blir enkelt og finne den informasjonen DU er ute etter.

Bruke STRIKKEPORTALEN som ett arbeidsverktøy når treff og festivaler skal planlegges slik at vi får spredning på hendelser.

Knytte kontakter både nasjonalt og internasjonalt med mennesker som har samme interesse som deg. Danne ett forum som alle kan diskutere og få opplæring i teknikker og konkret informasjon om hva som hender på ditt hjemsted eller ett sted du kan tenke deg å besøke.

I fremtiden håper jeg at om man vil reise til ett annet sted i Norge eller et annet land. Så kan man spørre på STRIKKEPORTALEN om det foregår en strikkekafe eller strikketreff på det stedet man ønsker å besøke de. På den måten holder vi liv i den store interessen for vår elskede hobby.

 

STRIKKEPORTALEN kommer til å lage innlegg om kurs, treff og festivaler  vi deltar på.

Vi håper at dere alle vil være med på å holde liv i vårt motto: «GJØR NOE MED HENDENE DINE NÅ, OG SKAP MINNER FOR FREMTIDEN».

Litt om jeg :

 

Mitt navn er Anne Almquist og jeg er en norsk strikkegal dame. I over halve livet mitt har jeg drevet med håndarbeid, men det er først de siste årene at det har tatt helt av.

Jeg er bosatt på Østlandet, er gift og har fire barn og ett barnebarn. Min andre lidenskap er hunder. Så for tiden har vi to familiemedlemmer til en Golden retriever kalt Marco og en liten blandingshund kalt Milli. Dette er mine «lykkepiller «.

Mitt yrke er regnskapsmedarbeider, og jeg har tatt utdannelse innen regnskap. Nå for tiden er jeg grunder og får brukt mine kreative sider.