Reisecompaniet arrangerer tur til Edinburgh Yarn Festival 2018

Edinburgh Yarn Festival

 

Edinburgh Yarn Festival  arrangeres årlig  i Edinburgh Corn Exhange rett utenfor Edinburgh sentrum. Neste år er datoene 15 til 17 mars 2018. Festivalen har  markedsplass,aktiviteter og workshops. Edinburgh Yarn Festival fokuserer mye på håndstrikk, men har også innslag hekling,spinning,toving og veving ! Billettene  koster 12 pund pr. dag og festivalen er åpen fra kl 10-17.30  på fredag og kl 10-17.00 på lørdag.

Reisecompaniet arrangerer en tur til denne festivalen i samarbeid med bladet Familien. Denne turen varer fra 14 til 18 mars  2018 og inneholder mange flotte utflukter !

PROGRAM

Dag 1 – 14. mars

Vi ankommer Edinburgh flyplass på ettermiddagen og blir hentet med buss og får en guidet tur inn til byen. Edinburgh ligger på den ettertraktede Verdensarvlisten, med størst konsentrasjon av verneverdige hus i hele Storbritannia. Selv om fokus er lagt på ull og garn på denne turen, skal vi også bli kjent med et annet berømt naturprodukt – skotsk whisky! På The Scotch Whiskey Experience på Royal Mile får vi et innblikk i hvordan de edle dråpene blir til, og det er naturligvis mulighet for en liten smaksprøve. På restauranten her Amber Restaurant & Whisky Bar blir det middag basert på noen av de beste, skotske råvarer. Deretter kjører vi til hotellet, Hilton Grosvenor Hotel Edinburgh for innsjekk.

Dag 2 – 15. mars

Denne dagen skal vi på en heldagstur i det vakre skotske landskapet, til nasjonalparken Loch Lomond – dette blir en flott naturopplevelse. Besøk på et av de viktigste slott i Skottland, Stirling Castle – og vi får høre historien om dette. Det blir en god pub lunsj på The Bird and the Bees, og  vi får også en båttur på innsjøen i nasjonalparken, Loch Lomond. En innholdsrik dag hvor vi blir kjent med naturen og historien til Skottland. Kvelden til egen forlystelse – vi har forslag til gode restauranter!

Dag 3 – 16. mars

Edingburgh Yarn Fest! Hele dagen er satt av til dette eventyret av en festival for strikkeglade – eller strikkehimmelen som noen kaller det, her finnes det alt hva hjertet måtte begjære innen garn! Det settes opp buss transport til og fra festivalen, ellers går man på egenhånd på festivalen. Om kvelden har vi felles middag på en god lokal restaurant i gåavstand fra hotellet, Otro Restaurant.

Dag 4 – 17. mars

På formiddagen er det fritid til egne fornøyelser, noen har kanskje noe ugjort på garnfestivalen, eller i noen av de mange lekre butikkene i byen? På ettermiddagen blir vi hentet på hotellet med buss og får en panoramisk sightseeing tur i Edinburgh, som avsluttes i tradisjonell stil med ‘Afternoon Tea’ på Edinburgh Castle. Siste kvelden vår i Skottland blir det skotsk aften, med middag, musikk og underholdning. En livlig kveld med god mat og god stemning!

Dag 5 – 18. mars

Etter frokost blir det avreise til flyplassen for hjemreisen med Norwegian, avgang kl 11.25, ankomst Oslo, Gardermoen kl 14.10.

 

 

Mere kan du lese her https://reisecompaniet.no/reise/garnfestival-edinburgh-2018/

og påmelding kan du gjøre her https://reisecompaniet.qondor.com/ParticipantWeb/Registration/2573

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *