Strikkecruise og båtturer 2017

Vi som elsker håndarbeid har gleden av å få være med på mange forskjellige aktiviteter. Nå kan alle som elsker båtliv og håndarbeid fryde seg over alle tilbudene vi får av båturer og strikkecruise.

Jeg har funnet noen turer som man kan nyte sjø og strikkekos !

Båttur med Du Store Alpakka og Strikke- Gry

 

  1. juni 2017 kl 17 – 20.00

Tradisjonen tro så blir det båttur i år også. Første tur er 1.juni og vi skal ha med Unni fra Du Store Alpakka, pølser, kake og masse godt humør. Det blir konkurranser, giveaways og mye kos. Vi satser på avgang fra Helgelandsmoen Brygge kl 17, men det kan bli forandringer pga vannstand mm. Skal selvsagt ankomme på samme sted som vi drar fra 😎 bli med på vårens flotteste båttur. Påmeld på tlf 9925 9708 eller Mail Gry@strikkegry.no 🙂

Koftecruise med MS Victoria

15 juni 2017 kl 16 – 22.00

Torsdag 15. juni legger MS Victoria til ved Kviteseid Brygge og du kan gå ombord å bli med på tidenes Kofte-cruice helt frem til Dalen. I et moteshow på bølgane blå, viser Liv Sandvik Jakobsen koftene fra Kofteboken 1 & 2 sammen med klær fra Elizabeth Mote og smykker fra Gullsmed Aabø. På turen vil det bli servert reker, god drikke, fin musikk, spennende kofte-antrekk med historier og vakker natur. I tillegg får du tid til å slappe av, kose deg og bare nyte en deilig sommerkveld.

– Fordi du fortjener det!

Møt opp senest klokka 1600 på Kviteseid Brygge.
Billett kr 400,- kontant ved inngang.
(Cruise, moteshow, reker, 1 glass drikke, tur/retur inkludert.)
Påmelding på mail: mik@wisland.no
Mobil: 90505988

Klokka 1615: MC Victoria fra Kvitseid til Dalen.
Klokka 1830: Buss fra Dalen til Kviteseid.
Klokka 1930: Åpent på Kviteseid Brygge.

Strikkecruise med Rauma garn og Strikke-Gry

10 august kl 17 – 20.00

Årets andre båttur 😊 Rita fra Rauma garn blir med oss og vi gjøre mye morro på denne turen også. Kommer tilbake til detaljer litt senere 🙂 men hold av datoen.
Påmeld på tlf 9925 9708 eller Gry@strikkegry.no

Strikkecruise med Hurtigruten med Reisecompaniet

25 september til 1 oktober 2017

Bli med oss på strikkecruise med Hurtigruten 25. sep.-1. okt. Opplev verdens vakreste sjøreise. Strikkeglede i vakker natur.

Strikkecruise med Hurtigruten

Bli med oss på strikkecruise med Hurtigruten 25. sep.-1. okt. Opplev verdens vakreste sjøreise. Strikkeglede i vakker natur.

Publicerat av Reisecompaniet den 16 mars 2017

Julemarkedscruise på Rhinen med Reisecompaniet

29 november til 3 desember 2017

Juleturen i år er luksus og hygge i svært behagelige omgivelser. Stress ned i førjulstiden og bli med oss på et herlig elvecruise nedover Rhinen, ombord på den luksuriøse elvebåten A-Rosa Brava.

Vi skal besøke de berømte julemarkedene i Sør-Tyskland på denne turen, og få med oss god gammeldags julestemning.

I sitt eget rolig tempo, vil skipet ta deg forbi slott, palasser og klostre til gamle byer som har pyntet seg til jul. Ta deg tid til å se etter julegaver og kom i julestemning med lokale spesialiteter som stekte epler, varm gløgg og tradisjonsrik musikk. Vi går ombord i Köln og seiler nedover Rhinen og skal stoppe i de historiske byene Mannheim, Strasbourg og Mainz.

På denne reisen er alt inkludert i prisen! Eneste som kommer i tillegg er innkjøp på julemarkedene, eller om dere skulle komme forbi en garnbutikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *