Strikkefestivaler i Finnmark vår 2017

                                                     Alta Strikkefestival 2017

 

Også i år blir det strikkefestival i Alta . Tverrelvdalen Husflidslag arrangerer Alta strikkefestival på Parksenteret i Alta.

Parksenteret er ett kjøpesenter som ligger midt i Alta sentrum inntil gågaten og parken. Det hat 17 butikker og 3 spisesteder.

Temaet for festivalen er » Varm på hendene » og det blir utstilling av alle forskjellige strikkeprodukter man kan ha på hendene.

Det kan være votter,hansker eller pulsvanter .

 

Det eneste som har kommet ut er at Kirsti-Synnøve Suongir kommer til Strikkefestivalen . Hun gir ut en bok i februar/mars «Votter fra Tanadalen».
Kirsi-Synnøve vil ha en utstilling med alle vottene fra boka, hun vil ha en liten presentasjon av boka og hun skal ha en workshop.

I fjor hadde festivalen aktiviteter som utstilling,strikkekafe,foredrag,workshops og husflidstorg, og det blir det helt sikkert i år også.

Programmet er ikke lagt ut enda, men følg med på facebooksiden til festivalen  https://www.facebook.com/altastrikkefestival/.

 

                                                   Kirkenes Strikkefestival 2017

 

For andre gang skal det arrangeres strikkefestival i Kirkenes. Den foregår på det lokale biblioteket 17 og 18 februar 2017.

Slagordet for festivalen er » Strikking i grenseland-møte mellom norsk,svensk og samisk strikketradisjon » og det høres spennende ut.

Programmet er ikke kommet ut enda, men følg med på  facebooksiden deres https://www.facebook.com/strikkefestivalenikirkenes/?fref=ts.

 

 

For de som ikke bor i Finnmark, men kunne tenke seg å besøke festivalen så har jeg fort funnet noen priser på bosteder og flyreiser.

BOENDE

 

Alta

Scandic Alta hotell har 3 netter fra fredag til søndag 10 til 12 februar 2017 for kr 1998 se www.booking.com. Dette er priser som forandre seg hele tiden ettersom når du går inn på bookingsiden.

 

 

Kirkenes

Scandic Kirkenes har 3 netter fra fredag til søndag 17 til 19 i februar  2017 til kr 2298 se www.booking.com. Dette er priser pr idag og kan forandre seg hele tiden.

 

REISE

 

Alta

Norwegian har fortiden direkte fly fra Oslo til Alta t/r ut 10 februar og hjem søndag 12 februar for kr 998.00 Da kan det komme til ekstra gebyrer se

www.skyscanner.no. Denne prisen kan forandres ettersom når man går inn på skyscanner.

 

 

 

 

 

 

 

Kirkenes

Billigste direkte flytur fra Oslo til Kirkenes fortiden er ut 17 februar med Norwegian og hjem med SAS 19 februar for kr 1658.00. da kan det komme på ekstra gebyrer og denne prisen kan forandre seg ettersom når man går inn på www.skyscanner.no

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *