STRIKKEKINOFESTIVAL I FREDRIKSTAD

Strikkekinofestival lørdag 4 .03.17 kl 10-19.00

 

 

 

Da blir det Strikkekinofestival igjen i mars 2017 og datoen er  lørdag 4.mars. Foreløpige gjester og utstillere er Tone Loeng, Marianne Janssin Bjerkman, Jeanett Pedersen fra SiSiVe design, Linda Bang fra Emmila Design og butikkutstillere er Garnhuset Fredrikstad AS, Flamingo Garn og Hobby og Joruns Garn.

 

 

 

 

 

 

 

Garnhuset Fredrikstad AS på Dammyr i Fredrikstad ble startet i oktober 1990, i de samme lokalene som fortsatt huser butikken.På starten av det nye årtusen, som følge av generasjonsskifter og nye generasjoners interesser ble butikken solgt ut av Borge-familien. Dagens eiere av Garnhuset i Fredrikstad kjøpte butikken våren 2006.Butikken har i dag seks faste ansatte. I tillegg har vi tilknytning til flere dyktige damer, som blant annet lager modeller til butikken.
Lokalet på omtrent 250 kvadratmeter rommer over 100 sorter garn fra ulike leverandører.
Vi selger alt fra tradisjonelt ullgarn til blandingskvaliteter, samt strikke- og hekleutstyr.

 

 

 

 

 

Flamingo Garn og Hobby  har varer fra Sandnes Garn, Dale, PT, Gjestdal, Viking, Du Store Alpakka, Garnstudio, Permin, Hjelmtvedt .Artesano,Thomas Kvist,Modeknappen.,Kauni Garn, Lana Grossa, Arwetta garn.

 

Joruns Garn har garn fra Drops Design, Du Store Alpakka, Kauni. Strikkepinner, heklenåler og annet tilbehør.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Festivalpass med 2 filmer, lunsj bestående av baguett, kaffe/te, kake og en flaske mineralvann, et lodd og tilbud hos garnforretningene koster fortsatt 300 kroner.Det er fortsatt mange plasser igjen.
Kom gjerne med innspill, men vi ønsker at eventuelle utstillere/designere selv tar kontakt om de ønsker å delta. Ta kontakt med Kristin Ålerød her på Facebook eller på mail: Kristinalerod(@)hotmail.com

 

                                                           Fredrikstad Kino

 

 

Fredrikstad Kino finner du midt i Fredrikstad sentrum, få meter fra Bryggepromenaden, som en del av Rådhuset i Fredrikstad.

Seks moderne kinosaler venter på å gi deg store filmopplevelser, og vi har åpent fra kl.11.30 mandag-fredag og fra kl.12.00 lørdag og søndag, noen ganger enda lenger også. (På helligdager åpner kinoen en halv time før første forestilling.)

Kinoen er heldigital, med 4K i sal 2 3 og 4, og 3D (inkl HFR/48FPS) i sal 1, 5 og 6. Alle saler er bygget etter THX-standard og ble sertifisert av THX til åpningen i 2002.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *