Strikkekinofestival i Mysen lørdag 23 september 2017

Strikkekinofestival

Indre Østfold Husflidslag arrangerer strikkekinofestival på kulturhuset Festivitene  i Mysen lørdag 23 september 2017 kl 10 til 15.00.

Her blir det gratis film en for voksne og en for barn,dyrehage,foredrag med Kristin Wiola Ødegård. I tillegg blir det utstilling av strikk og salg av garn.

Festiviten Eidsberg Kino

 

Kinoen har 400 sitteplasser, regionens største lerret og flott digitalt lydanlegg. Foajè i funkisstil. Kinokiosken åpner en time før første forestilling og har åpent mellom forestillingene.

Kinokiosken selger kaffe og brus, godteri og popcorn. Parkeringsmulighet rett utenfor kinoen. Vel møtt til gode filmopplevelser hos oss!

Indre Østfold Husflidslag

 

 

Indre Østfold Husflidslag holder til i «Husflidshuset» på Høytorp Fort, Mysen. Der har de sine møter, kurs og klubbkvelder.  Huslfidslaget har egen vevstue, treverksted med mye verktøy, samt fine samlingsrom og kjøkken.

 

REISE

Med bil fra Oslo til Mysen tar de ca en time med bil.Det går også buss og tog hit. Toget fra Oslo til Mysen tar litt over en time og går en gang i timen. Timesekspressen går fra Oslo Galleri til Mysen og tar ca en time og ett kvarter.

 

2 comments for “Strikkekinofestival i Mysen lørdag 23 september 2017

 1. Gerd Marie Lykke Auensen
  28. juni 2017 at 12:57

  jeg ønsker meg kurs i nålbinding. Teknikken kan brukes til bl.å lage flotte påskehøner, m.m..

  • 29. juni 2017 at 11:01

   Hei Gerd ! Jeg foreslår at du skriver en mail til Indre Østfold husflidslag som er med å arrangere denne strikkefestivalen, og
   ytrer ditt ønske. Mailadressen er espydevo@online.no. Ha em fin dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *