Strikketreff i Tromsø 2018

Strikketreff i Tromsø

 

 

Bente Sandhals inviterer til det tredje strikketreffet i Tromsø.

Her kan du få inspirasjon, motivasjon til nye produkter, og lære fra andre.
– Hvem kan delta?
Alle kan delta! Nybegynnere, amatører! Damer og menn! Unge og eldre!

Strikketreffet foregår  på Quality Hotel Saga i Nordens Paris 2-4 Mars 2018.
Du kan overnatte på hotellet hvis du vil.
Enkeltrom kr 11oo pr.rom (ink frokost)
Dobbeltrom kr 1300 pr. rom (ink frokost)
Overnatting kan bestilles av hver enkelt på telefon nr:77607000. De har satt av noen rom så si at du skal på strikketreff. Det er lurt å gjøre det snart pga stor pågang.

Middag på lørdag kan kjøpes på hotellet . 3 retters komferanse middag. Denne må bestilles. Det kommer alternativ og liste til det senere.
Alle allergier blir tatt hensyn til.

Strikketreffet koster 1200 pr stk.
Det dekker: Møterom, lunsj for lørdag og søndag , kaffe/ te, isvann, frukt, kaker, softis og popcorn og 1 lodd til loddsalget.

Påmelingfrist innen 16.02.2018 og du er påmeldt da avgiften er satt inn på konto:47504487950
Program for helgen kommer nærmere.
– Spørsmål? Kan silles til Torlaug. torlaug@strikker.no

 

 

Quality Hotel Saga

Beliggenhet

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Tromsø domkirke og Nordnorsk kunstmuseum. Dessuten ligger Mack bryggeri og Polaria kun 10 minutter unna.

Hotellfasiliteter

Dette hotellet er et røykfritt overnattingssted som tilbyr en restaurant, en bar/lounge og betjent parkering. Dessuten tilbys gratis komplett frokost, gratis wi-fi i fellesområder og en gratis mottakelse. Andre fasiliteter som tilbys, er vaskeritjenester, en PC-stasjon og tur-/billettassistanse.

Romfasiliteter

Alle de 67 gjesterommene har gratis wi-fi, en minibar, en flatskjerm-TV og kabel-TV. Gjestene tilbys dessuten en kaffetrakter, en hårføner og et strykebrett.

Reise

 

Flyreise koster pr i dag fra  ca kr 1800 og oppover  når man flyr fra Oslo Gardemoen til Tromsø. Da kan det tilkomme ekstra gebyrer se www.skyscanner.no.Hvis man skal fly fra Bergen til Tromsø så koster flyreisen pr i dag fra kr 2400 og oppover. Flyr man fra Stavanger eller Kristiansand  så må man mellomlande i Oslo og en slik flytur ligger på pr.idag ca 3000 kr.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *