Syfestivalen i Stockholm 2018

 

Søm og Håndverk Festival er den største messe for søm, håndarbeid, smykker og personlig kreativitet. På messer kan kjøpe alt du trenger til din hobby. Utstillingshallen er full av farger, materialer, inspirasjon og kunnskapsrike utstillere.

Mange av våre besøkende se utstillingen som en av årets høydepunkter, som i tre dager vil møte andre mennesker som deler en felles interesse; verk i alle dens former. Det er også en veldig kjent og vennlig atmosfære som venter besøkende. Møte likesinnede, finne mønstre og materialer som ellers kan være vanskelig å skaffe.

 

workshops

 

 

Aktiviteter og workshops er en stor og viktig del av den vellykkede S & E festivalens konsept. På våre messer du vil få mulighet til å prøve nye ting og teknikker, utvikle dine ferdigheter og kanskje  dele dine opplevelser og erfaringer.Listen over workshops legges ut to uker føre messen.

Her er noe for enhver smak!

 

Utstillere

 

På våre messer Du vil finne utstillere som ofrer alt du trenger for din kreative skaperverket. Her er noe for enhver smak! Her er de som har med garn og strikkeprodukter.

 

Overnattning

Man kan få to netter på ett tre til fire stjernes hotell i sentrum for 1500 kr og oppover. Det er gjeldende pris pr i dag og kan variere noe se www.booking.no

 

 

Reise

 

 

Bil

Det tar 6,5 timer og kjøre fra Oslo til Stockholm.

Tog/buss

Reisen fra Oslo til Stockholm tar litt over 5 timer og koster t/r ca 500  og oppover kr se www.sj.se

Fly

Reisen fra Oslo til Stockholm tar litt over en time og koster t/r ca 1400 kr og oppover.Det kan tilkomme ekstra gebyrer se www.skyscanner.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *