Torgdag hos Hillevåg Fabrikker

Torgdag

Lørdag 3 juni 2017 er det torgdag hos Hillevåg Fabrikker. Torgdagen varer fra kl 10 til 16.00.

I samarbeid med Nordhordland Husflidslag inviterer vi til Torgdag i Hillesvåg lørdag 3. juni (Pinseaften)
kl. 10 – 16

For 9. året på rad ønsker vi velkommen til et innholdsrikt og livlig marked med morsomme aktiviteter både for barn og voksne.

Her blir det salgsboder, utstillinger, omvisning, aktiviteter, underholdning, matservering og demonstrasjoner av ulike håndverksteknikker.

Hillesvåg-butikken vil ha gode tilbud.

Omvisning i fabrikken klokken 12.00 og 14.00

Kafè: hjemmelaget suppe, vafler og stompekaker.
Kiosk: Is, brus og hotdog.

Parkering ved Eknes Karosseri.

Velkommen innom til et livlig marked 🙂

Nord Hordaland Husflidslag

Nordhordland Husflidslag organiserer husflidsinteresserte i kommunane Austrheim, Fedje, Lindås, Masfjorden, Meland og Radøy og ellers alle andre som ønsker å vere med i lokallaget.

De har kurs i tradisjonelle håndtverk. Kursene har ulik lengde, frå 12 til 60 timar og holdes rundt om i laget sitt distrikt. Kurs som husflidslaget  har hatt siste årene: Veving, bunadssying, brodering, toving, tauknyting, plantefarging, grindbygging, steinmuring, sying av og trykking på skinnfell, pilfletting, rosemåling, lefse- og flatbrødbaking, salting og krydring av sild og pølselaging. Medlemmer får 10% avslag på kursavgiften. Kursene blir annonsert i medlemsbladet Primstaven,på plakater i distriktet, i lokalpressen og på www.husflid.no

Laget har også en  årlig husflidsmesse i Knarvik.

Medlemsblad:
Laget har sitt helt eget  medlemsblad, Primstaven, som kommer ut 5 gangar i året. Her skrives det om  aktiviteter og nyheter blir publisert og møter og kurs annonsert.

P/L Husflidstova www.husflidstova.no:
P/L Husflidstova på Ikenberget i Alversund er butikken til Nordhordland Husflidslag. Her syr de bunader frå Nordhordland, Masfjorden, Indre Nordhordland og Sogn. Butikken tar også  reparasjoner på bunader. De har et stort utvalg i mønster til bringeduker, belte, seler og skjortekanter. De fører og annet utstyr til bunaden, som tova hatt, linhue, sokkebånd, paraply, bunadsskrin, vevde band og silkesjal. Tradisjon og kvalitet blir vektlagt. Husflidstova har egen internettside: www.husflidstova.no Her finner du opningstider og mer om hva de kan gjøre for deg.
E-postadr: post@husflidstova.no
Telefon: 56360744
Besøksadresse: Blombakken 1, Ikenberget, Alversund

Hillevåg Fabrikker

Bedriften lager årlig en stor mengde kardet ull og strikkegarn av ull fra sauer som beiter på norske marker. En vesentlig andel av produksjonen på Hillesvåg Ullvarefabrikk er fremstilt av 100% norsk ull. Mange kjenner kanskje til de klassiske kardegarntypene Ask, Embla og Troll. Ask er en stor favoritt blant alle koftestrikkerne som løfter norske tradisjoner videre. Hillesvåg Ullvarefabrikk er også viden kjent for å ha et særdeles godt og slitesterkt sokkegarn, Fjord og Fjell. Hillesvåg har et stort utvalg sokkeoppskrifter og designer årlig en rekke nye, varmende sokkeoppskrifter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *