Vår kreative verden ved Anita og Thomas Wangen LUKE 4

VÅR KREATIVE VERDEN

 

Anita

Anita  startet Min kreative verden for ca 2,5 år siden da hun falt utenfor arbeidslivet pga angstlidelse. Anita strikket først litt på bestilling for andre, men dette ble raskt kjedelig og lite kreativt. så hun  prøvde og masseprodusere luer, votter, sokker og sitteunderlag og deltok på noen markeder hvor det var mange andre med strikkede produkter. Hennes mann, Thomas, var også med på disse markedene med sine dreide treartikler.

 

Thomas

 

Da Thomas dreide sin første garnbolle ble Min kreative verden døpt om til Vår kreative verden. Thomas kjører pakker for posten og er utpreget A-menneske. Innen Anita og deres sønn Martin på 9 år har stått opp har han allerede vært i lykkeboden og kreert en ny bolle eller hva annet som faller han inn. Anita har alltid likt å prøve forskjellige ting innen håndarbeid, men faller alltid tilbake på garn og strikking.

 

Garnfarging

 

En dag dumpet hun borti garnfarging med matfarge og måtte bare prøve ut det. Dette var så utrolig gøy og spennende! I dag farger hun garn og kjøkkenet forandres ofte til en lite garnfargeri og det er alltid spennende å når pinnene tar fatt på et nytt nøste. Thomas og Anita deltar på noen lokale markeder i året med håndfarget garn og tredreide produkter som: garnboller, pinnesamlere, meskestoppere, stoppesopper og mye mer. I tillegg selges produktene deres hos den lokale garnbutikken Joruns Garn og Hobby. Her holder også Anita garnfargekurs og er nå ansatt som deltidshjelp. Det håndfargede garnet lages kun i små partier og farges etter hva som faller henne inn der og da. Ofte er det ingen plan før garnet er i gryta. Noe strikkes det av og resten blir solgt på marked eller levert i butikken.

 

Facebooksiden Vår kreative verden

 

De har også en Facebookside med samme navn hvor det nå jobbes med en butikk. Av og til dukker det opp en egendesignet oppskrift på #innsidenutlue, #anitasjal, #anitaslue og muligens en genser om ikke lenge.

https://www.facebook.com/varkreativeverden/

 

 

De to har ingen ambisjoner om å bli «store», men drive dette på en måte hvor det er lyst og energi som bestemmer utfall og tempo.

 

Vår kreativ verden gir bort to premier og hver premie inneholder :

3 hesper av 50 g (50g = 210m), 65 % ull og 35 %  alpakka, anbefalt pinne 3, strikkefasthet 23 m x 32 omg = 10 x 10 cm

Oppskrift på Anitasjal

Maskestopper for rundpinne

 

 

 

TREKNINGEN

Hvis du vil være med på trekningen av disse premiene må du like innlegget her på Strikkeportalen og legge igjen en kommentar.Første gang du er med må du også sende din epost adresse til vår mail anne@strikkeportalen.no slik at vi kan kontakte deg om du er så heldig å vinne ! Vi ønsker også gjerne at du deler innlegget  på siden din  eller like facebook siden vår Strikkeportalen.no.

Altså

1 Like innlegget

2  Kommentere innlegget

3 Sende din epost hvis du ikke allerede har gjort det

Fristen for å være med på dagens konkurranse er kl. 00.00 i dag. I morgen foretar vi trekning av alle de som har likt og kommentert dagens innlegg  her på Strikkeportalen( og sendt oss sin epost ). Vi skriver så på portalen hvem som har vært så heldig å vinne dagens premier !

LYKKE TIL !

56 comments on “Vår kreative verden ved Anita og Thomas Wangen LUKE 4

 1. Elin Helseth

  Tommelen opp for Vår kreative verden! Elsker slike kreative initiativ, og tror de må holde til i min gamle, kjære by også! 💗

  Reply
 2. Monica Karin

  De garnbollene er så flotte
  Og garnet er også kjempe flott.
  Prøver lykken

  Ønsker alle en flott uke.

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *