Wollfestival i Køln august 2017

Wollfestival

 

Helgen 19 og 20 august 2017 arrangeres det Wollefestival i Deutsches Sport & Olympiamuseum i Køln.

Dette er 4 gang denne festivalen holdes og i år er det 40 utstillere med. Disse byr på mange nyheter innen strikking,hekling,spinning og veving etc. Hallen har en solrik terrasse som inneholder en kafeteria. Her kan du sette deg ned og kose deg med strikk og mat. Festivalen byr også på interessante workshops og demonstrasjoner.

Åpningstider

Samstag 19.8.2017: 10-18 Uhr

Sonntag 20.8.2017: 10-16 Uhr

Standort:

Deutsches Sport & Olympiamuseum

Im Zollhafen 1

50678 Köln

Inngangsbilletter koster 12 Euro på lørdag og 10 Euro på søndag.

Workshops

 

Køln

 

Historiske Køln er Tysklands eldste og fjerde største by. Den 2000 år gamle byen er sentrert rundt den vakre elven Rhinen som deler byen i to. Køln ligger i den vestlige delen av Tyskland, mindre enn 100 kilometer fra grenser til Belgia og Nederland.

Køln er parfymens fødeplass, med verdens første eau de cologne. Cologne er det engelske og franske navnet til Køln.

Køln huser Tysklands største universitet i Universität zu Köln. Byen har en sterk økonomi som domineres av store mediaforetag.

Kølnerdomen kan sees fra bortimot ethvert sted i Køln. De 157 meter høye tårnene dominerer horisonten og skaper et holdepunkt for navigering rundt omkring byen. Den vakre katedralen er en kilde for stolthet i byen.

Transport i Køln by

 

Transportmetoder i Køln har man mange valg. Køln er kjent for å være en sykkelvennlig by, og store deler av lokalbefolkningen benytter sykler i sentrum. Det offentlige transporttilbudet er også meget bra i Køln, med trikker, undergrunnsbane og busser som er lette å forstå. Tognettverket er også veldig bra i Køln med toglinjer til nærliggende og fjernliggende tyske byer i tillegg til de tre nærmeste flyplassene.

Overnattning

Det er mange hotell i Køln, men ett raskt søk viser at ett bra  3 stjernes hotell som ligger i sentrum

koster pr. idag kr 1800 for to netter og oppover se www.booking.no.

Reise

 

Fly fra Oslo til Køln ligger i dag på kr 2100 og oppover.Det kan forekomme ekstra gebyrer. Flyturen tar ca 4 timer og har en mellomlanding se www.skyscanner.no.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *