Yarndale 2017

 

Yarndale

 

Under den to dagers festivalen blir Skiptons Auction Mart omgjort til et spennende og inspirerende marked for garnelskere. Designere og forhandlere av ull i høyeste kvalitet er utvalgt til å utstille på Yarndale, Festivalen blir da veldig inspirerende for alle som har en kjærlighet til garn. Vi oppfordrer deg til å snakke med utstillerne, bli grundig inspirert og fylle posen med godsaker for å ta med hjem. Vårt mål er å skape et lite stykke ull paradis, vi vil virkelig se de kreative gnistene som flyr!

 

Festivalen er utformet for å oppmuntre til læring av ferdigheter og inspirere besøkende til å feire alle ting håndlaget og bli kreative med garn. Hvert aspekt av garnreisen vil bli representert, fra alle dyrene som produserer, gjennom de ulike produksjonsstadiene til de vakre ferdige produktene.

 

Gjennom helgen kan besøkende prøve seg på alle slags tekstilbaserte ferdigheter i workshopene. Ledet av en gruppe talentfulle og erfarne lokale kunstnere, vil det bli et spennende program av kreative workshops igjen i år.

 

Kreative og fargerike utstillinger

Yarndale har blitt kjent for sine utrolige kreative utstillinger. Her kan man gå nedover en gate med over en kilometer med fargerike utstillinger, eller se på en fantastisk utstilling av av ett teppe  mer enn tusen heklede mandalas. Utstillingene under Yarndale er magiske og en visuell feiring av farge, samfunn og kreativitet.

Overnattning

 

Hvis man overnatter i Leeds som ligger ca 1 time med tog fra Skipton så ligger ett 3 stjernes hotell på ca 1400 kr for 2 netter nå fortiden.Hvis man overnatter i Manchester som ligger ca 2 timer fra Skipton med tog så ligger prisene nå fortiden på ca 1700 kr for 2 netter se www.booking.com.

Reise

Fly fra Oslo til Leeds koster nå fortiden fra  ca 2300 kr, og fly fra Oslo til Manchester ligger nå fortiden på kr.2200 kr

se www.skyscanner.no.Det kan forekomme ekstra gebyrer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *